Archiv aktualit

27


06 2017

aktualita img

:: SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ 2. ROČNÍKU A SEXTY 5.- 9. 6. 2017

V pondělí 5. 6. 2017 se žáci 2. ročníku a sexty společně s p. uč. Kazdou a p. uč. Fialovou vydali na pětidenní turistický kurz do Jesenice u Rakovníka.

Ráno jsme se všichni sešli na nádraží a vyrazili jsme vlakem přes Plzeň do Jesenice. Z nádraží v Jesenici jsme ještě museli jít asi 1, 5 km pěšky, než jsme dorazili na základnu PEIRA.

Hned po příchodu nás uvítali naši lektoři, dostali jsme výborný oběd a pak jsme se ubytovali v chatkách.

Na uvítanou jsme si ještě téhož odpoledne zaběhli 1, 5kilometrovou trasu terénem kolem tábora. Během následujících dní jsme si vyzkoušeli spoustu zajímavých aktivit- slaňování, paintball, střelbu z malorážky a vzduchovky, lanové atrakce a různé venkovní hry. Poslední večer jsme se všichni sešli u velkého táboráku, zpívali jsme a kolem půlnoci odstartovala noční „bojovka“.

V pátek dopoledne jsme vše uklidili, sbalili si věci a na závěr jsme si opět zaběhli nám známý okruh.

Během posledního oběda proběhlo vyhlášení nejlepšího střelce, nejlepšího zlepšení v běhu, vítěze orientačního běhu a oceněn byl i nejvtipnější běh. Určitě budeme mluvit za všechny, když řekneme, že bychom si to rádi někdy v budoucnu zopakovali. Byl to super týden.

Martina a Veronika Sedlákovy,

2. ročník

SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena