Archiv aktualit

09


11 2016

aktualita img

:: Turnaj ve florbale

Turnaj ve florbale

Dne 25. 10. 2016 proběhl na našem gymnáziu turnaj ve florbale určený vyšším ročníkům. Turnaje se zúčastnilo nakonec čtrnáct týmů z šesnácti možných - osm chlapeckých a šest dívčích. Akce proběhla bez vážnějších problémů, program začal a skončil přesně podle prognóz.

Nejlépe si podle očekávání vedli kluci z oktávy, kteří si pohodlně dokráčeli pro prvenství ve své kategorii. Velké uznání patří týmu kvinty, který se dokázal dostat až do finále proti oktávě, a taktéž oslabenému mužstvu 4. ročníku, které hrálo pouze se třemi hráči v poli. Z holčičích družstev pak první skončil tým sexty.

Při turnaji jsme měli šanci vidět krásné góly v podání mladých florbalistů i krásné štěstí v podání těch méně zkušených střelců, skvělé zákroky brankářů i slabší chvilky, kdy si někteří museli tzv. sáhnout na dno a vše rychle vytřepat z hlavy před dalším zápasem. Zkrátka turnaj tak, jak má být.

Pro ty, kteří nechtěli hrát, byl připraven zajímavý program v podobě promítání filmů, popřípadě mohli podporovat svoje týmy přímo v tělocvičně. Děkujeme všem, kdo přišli vytvořit bouřlivou atmosféru a přispěli taktéž k vysoké úrovni turnaje.

Zároveň děkujeme všem hráčům, kteří se zúčastnili. Ať první, nebo poslední, hlavní je, že si všichni zahráli hru, kterou tak milují a na kterou tak dlouho čekali. K naší velké radosti nebyl nikdo vážně zraněn, snad jen čest některých dostala mírný zásah pod pás, ale to ke sportu patří. Děkujeme i učitelům, kteří s přípravou i s průběhem turnaje pomáhali. Jsou to: Jiří Kazda, Irena Polívková, Lucie Chalupová. Děkujeme i paní ředitelce Marcele Šustrové, že nám dovolila turnaj uspořádat.

Jan Kvapil, Martin Klán

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena