Archiv aktualit

09


01 2024

aktualita img

:: Zimní vločky GB aneb Gympl plný talentů

Dne 9. 1. 2024 proběhl v blovické sokolovně odložený vánoční koncert „Zimní vločky GB“, který se měl původně konat již 22. 12. 2023, ale k jeho zrušení došlo pod vlivem tragických událostí na Filozofické fakultě UK. Jak ale uvedli moderátoři (T. Farkašová a K. Spodniak), jednalo se tak o první vánoční koncert v tomto roce, kterého jsme se mohli zúčastnit.

S nápadem na jeho uspořádání přišli žáci prvního ročníku, kteří se ujali jak organizace akce (a doufají, že se koncert bude konat každý rok a stane se z něj tradice), tak také sami nastudovali a publiku zazpívali a zahráli tři písničky ze známých pohádek, protože ty k Vánocům neodmyslitelně patří. K vánoční atmosféře se ve svých vystoupeních vrátili i zástupci jiných tříd: výborné B. Blažková ze třetího ročníku, E. Karpíšková ze septimy, E. Pártlová a D. Franková z oktávy, výteční K. Spodniak ze sexty, Dominikové Paul a Jiřinec z druhého ročníku, skvělí terciáni (A. Kozelský, M. Dinda, K. Šustrová, I. Bystřická, E. Kotlanová, P. Stráská) a vynikající školní hudební skupina G-Band (složená z kvartánů). Ta si zcela podmanila publikum svými závěrečnými písněmi, s kapelou si je na závěr koncertu zazpíval opravdu celý sál.

Na akci se podíleli i někteří učitelé, např. paní učitelka Durasová (recitace), pan učitel Škala (postaral se o výborné ozvučení) a pan učitel Švantner (který se zde připojil k žákům, kteří hráli na hudební nástroje). Všem účinkujícím moc děkujeme.

A v neposlední řadě patří naše díky i vám, našim divákům! Děkujeme za vaše pozitivní naladění, doufáme, že jste si koncert užili, a zveme vás už v prosinci 2024 na ten další!

Lenka Herynková, 1. ročník

24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert 24_vanocni_koncert

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena