Archiv aktualit

20


09 2023

aktualita img

:: Adaptační kurz 1. ročníku

V termínu od 18.-20. 9. 2023 se žáci 1. ročníku zúčastnili adaptačního kurzu. Ten začal komentovanou prohlídkou Blovic, kterou připravil Mgr. Michal Červenka z Muzea jižního Plzeňska, a poté účastníci kurzu nasedli do autobusu jedoucího do Žinkov, kde měli společně strávit další dny.

V Žinkovech cestou k ubytovacímu zařízení pak mohli žáci zahlédnout i zdejší zámek. Když třída pod vedením paní učitelky Durasové a paní učitelky Fialové dorazila do cíle, Sportcentra Žinkovy, někteří neváhali a ihned začali ladit své hudební nástroje. Po celý pobyt se hrály seznamovací, ale také sportovní hry, např. fotbal, volejbal, čas zbyl i na procházku po okolí. V úterý večer se rozdělal oheň a opět se zpívalo a hrálo. Poslední den byl nabitý aktivitami, které prověřily jak fyzickou, tak mentální stránku žáků. Odpoledne se už jen balilo a uklízelo. Na rozloučenou si prváci napsali vzkazy na záda.

Od pondělí do středy mezi námi panovala dobrá nálada a všichni si adaptační kurz užili.

23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak 23_adaptak_prvak

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena