Archiv aktualit

02


06 2023

aktualita img

:: Den plný akcí

Protože našim žákům není lhostejné okolí školy a ekologie pro ně není jen odborný termín, zapojili jsme se i letos do akce Ukliďme si Česko. V pátek 2. 6. tedy všechny třídy nižšího gymnázia vyrazily do terénu. Děti nemusely jít daleko, aby všechny připravené igelitové pytle zaplnily odhozeným odpadem. Na některé předměty, jako bylo jízdní kolo či stará pneumatika, jim ovšem obalový materiál nestačil, ani to je ale od poctivého úklidu neodradilo. Vše dostali na svozová místa nebo rovnou do sběrného dvora.

Za účast na této akci děkujeme nejen našim žáků a učitelům, ale i představitelům města Blovice, kteří s námi na odklizení odpadu ochotně spolupracovali.

Po náročném úklidu na žáky čekala oslava Mezinárodního dne dětí. V areálu škol si školní parlament pro své mladší spolužáky připravil 12 stanovišť plných zábavy. Týmy dětí soutěžily v různých disciplínách, sportovních i vědomostních, uplatnění našel každý. Na konci dne pak tři nejlepší skupiny čekala sladká odměna. Celá akce byla v rukou školního parlamentu a je třeba přiznat, že vše klapalo na jedničku. Děkujeme.

Páteční den se opravdu vydařil, nikdo se nenudil. Naši žáci ukázali, že jim není lhostejné okolí školy a že jim záleží na mladších spolužácích. Na výbornou vyšlo i počasí. Co víc si přát? Snad jen víc takhle vydařených dnů.

23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci 23_den_akci

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena