Archiv aktualit

08


05 2016

aktualita img

:: Juniorský maraton

Dne 27. dubna se žáci gymnázia účastnili Juniorského maratonu 2016. Akce, která proběhla pod záštitou organizace RunCzech ve Smetanových a Kopeckého sadech v Plzni za nevyzpytatelného jarního počasí, se zúčastnilo celkem 13 štafet z celého Plzeňského kraje. Pro úkol zdolat trať o celkové délce 42 km, rozdělené do 10 úseků, byla sestavena štafeta ve složení: Jan Veselovský - Kateřina Netvichová - Magdaléna Roušalová - Tomáš Kotous - Bára Braumová - Jakub Kodýdek - Veronika Průchová - Josef Diviš - Radek Šabata - Miroslav Veselovský

Od samotného výstřelu ve 12:00 náš tým udržoval stabilní tempo a odhodlaně se pral o kontakt se špičkou závodu. Všechno vynaložené vypětí sil, které bylo potřeba po bezmála 3 hodiny, vedlo zisku konečného 5. místa s časem 2h:59min :14s.

Tohoto výborného umístění, které pro naší školu bohužel neznamenalo postup do celorepublikového kola, výběr dosáhl jak díky srdnatým výkonů našich běžců na hranici možností, tak díky týmovému duchu s hlasitou podporou, která hnala štafetu vpřed do každého úseku.

Dobře zorganizovaný závod s profesionální atmosférou si celý tým užil a zhodnotil se slovy, že za rok se rád na start postaví znovu.

Miroslav Veselovský, septima

Juniorský maraton 2016

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena