Archiv aktualit

21


12 2018

aktualita img

:: Školní parlament v akci

Na sklonku starého a na prahu nového kalendářního roku se obvykle bilancuje. Rádi bychom připomněli akce, které měl v prvních měsících letošního školního roku na svědomí Školní parlament GB – samozřejmě ve spolupráci s Vámi všemi, holkami a kluky z naší školy. Díky za Vaše nadšení i Vaši pomoc. Poděkování patří také paní ředitelce za pochopení a podporu.

HALLOWEEN

Poslední středu v říjnu se naše škola zúčastnila jednoho z mnoha projektů School United. V souvislosti s anglosaským lidovým svátkem Halloween se ti, které svátek zaujal, převlékli do různých kostýmů. Mohli jsme vidět piráty, zombie, ale i různá zvířata.

Halloween Halloween Halloween

 

FLORBAL

Dne 9. listopadu Školní parlament GB uspořádal florbalový turnaj pro žáky vyššího gymnázia. Během celého dopoledne jsme měli možnost hrát či sledovat zápasy a fandit našim favoritům. Po skončení turnaje byly slyšet pozitivní ohlasy. Tak už začněte trénovat na příští ročník!

Florbal Florbal Florbal Florbal Florbal

 

SUIT UP DEN

Dne 22. listopadu se takřka celá škola oblékla do slušivých obleků, šatů a bot na podpatku. Ve spolupráci s neziskovou organizací School United jsme opět reprezentovali naši školu nejen formálním oblečením, ale i slušným chováním a kultivovaným vystupováním. Tento projekt jsme organizovali již v minulých letech a sklidil veliký úspěch.

Eliška Beránková

Zpět na seznam

© 2014-2024 gblovice.cz Všechna práva vyhrazena